Die Antwoord

Сподели со своите пријатели

Контроверзната рап-рејв група Die Antwoord, односно Нинџа и Јоланда Висер посвоиле деца, а нивниот углед беше нарушен од обвинувањата што ги добија на нивна сметка од нивниот посвоен син Габриел. Loading… Имено, нивниот посвоен син ги обвини за злоставување, а ги изнесе бизарните детали од тоа. Дваесетгодишниот Габриел „Токи“ дуПрочитај повеќе