девојка

Сподели со своите пријатели

Да сте духовити, забавни и интелигентни се подразбира. Но, изгледот? Често ќе слушнете дека мажите сакаат повеќе русокоси, дека црвенокосите се пожешки, а вистината е некаде измеѓу. Девојките „паѓаат“ на романтична музика Loading… Најновите истражувања покажаа дека 60 отсто од испитаниците тврдат дека им се подраги темнокосите девојки,а бринетите имПрочитај повеќе