дестинации

Сподели со своите пријатели

Гледана од воздух, лагуната Чук изгледа како тропски рај – тиркизен корален гребен опкружен со песочни плажи и прекрасни морски бои. Но, ако се нурнете под површината, би можеле да ве заплаши количеството „трупови“ од војната. Loading… Кога човек ќе помисли дека веќе видел се што постои и дека немаПрочитај повеќе