чоколадо

Сподели со своите пријатели

Иако чоколадото е вкусно, некои негови варијации можат да имаат негативни ефекти врз нашето здравје. Loading… На пример, темното чоколадо може да има здравствени придобивки кога се јаде во умерени количини, но другите видови, како што се белото и млечното чоколадо, може да бидат полни со масти и шеќер. ЗаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Германскиот производител на чоколади Ritter Sport ќе го продолжи својот бизнис во Русија, објави вчера новинската агенција ДПА, повикувајќи се на портпарол на компанијата. Loading…   За неколку часа во Австралија падна дожд колку што обично паѓа за еден месец   „Ritter Sport ќе продолжи да испорачува чоколадо во Русија.Прочитај повеќе