Член 19

Сподели со своите пријатели

За новинарите во Мексико ова е најсмртоносната година бидејќи 18 од нив се убиени досега, објави организацијата за човекови права Член 19. Loading… Од тие 18 убиства, во девет случаи досега има потенцијална поврзаност со нивната работа, соопшти регионалната организација изјави за Ројтерс директорот Леополдо Малдонадо. „Ова може да бидеПрочитај повеќе