Будва

Aerial Photography of Buildings Near Body of Water

Сподели со своите пријатели

Државјанинот на Русија Н.А. (36) е казнет во итна постапка со единствена затворска казна од 30 дена, објави претседателот на судот за прекршоци во Будва, Марко Ѓукановиќ. Loading… Тој викендов на улица „Медитеранска“ во Будва управувал патничко моторно возило без да застане на знакот „Стоп“ издаден на пропишан начин одПрочитај повеќе