Бровари

Сподели со своите пријатели

Хеликоптер  се урна во близина на градинка во украинскиот град Бровари, во близина на Киев. Loading… Гувернерот на Киев извести дека на местото на несреќата има жртви, а децата во моментот на падот на хеликоптерот биле во градинката.   A helicopter is reported to have crashed in #Brovary, #Kyiv region.Прочитај повеќе