Бислимска клисура

Сподели со своите пријатели

И годинава во чест на празникот на жената 8-ми Март, Здружението за планинрање и заштита на планини „Козјак 2013“ од Куманово организира планинарска тура до Бислимска клисура. Loading… Како што истакнуваат од здружението, акцијата нуди можност  на многу жени кои сакаат да ги направат своите први чекори во планинарењето. AкцијатаПрочитај повеќе