Биро за јавни набавки

Сподели со своите пријатели

Одделението за јавни набавки при Општина Куманово распиша оглас со барање за прибирање на понуди за Реконструкција на опожарени и оштетени простории во Општина Куманово. Во огласот објавен на веб сајтот на Бирото за јавни набавки се предвидуваат проценети средства од 307.000 денари за реконструкцијата на опожарените канцеларии, а изведувачПрочитај повеќе