Binance

Сподели со своите пријатели

Размената за криптовалути Binance неочекувано ја повлече својата понуда за преземање на конкурентниот конкурент FTX, велејќи дека проблемите на компанијата се „надвор од нашата контрола или способност да помогнеме“. Loading… Објавувајќи дека се откажува од преземањето на FTX, Binance, најголемата крипто берза во светот, изјави дека во текот на процесотПрочитај повеќе