бигарија

Сподели со своите пријатели

Бугарија воведува привремена забрана за увоз на прехранбени производи од Украина, со исклучок на транзитна стока, најави премиерот во техничкиот мандат Галаб Донев на почетокот на денешната владина седница. Loading… Минатата година, спротивно на првичната замисла, значително количество прехранбени производи остана во земјава и направи проблем. Доколку оваа тенденција опстојуваПрочитај повеќе