Берн

white and black owl figurine

Сподели со своите пријатели

Главниот град на Швајцарија, Берн, започнува експериментална програма за контролирана продажба на кокаин, откако градскиот парламент го усвои предлогот на Алтернативната левица со 43 гласа за и 18 против. Loading… Иако циниците ќе речат дека Швајцарците итно истражуваат што можат да направат за да го заменат глобалниот статус на банкарскаПрочитај повеќе