Белинда Балуку

Сподели со своите пријатели

Заложбите за создавање на развиен и интегриран регион, како и потребата од интензивирање на меѓусебната комуникација со соседите, особено во времиња на светски кризи кои бараат активна соработка и координација, е врвен приоритет на Владата на Република Северна Македонија. Loading… Ова беше потврдено на денешната меѓувладина седница помеѓу Владите наПрочитај повеќе