Бејрут

Сподели со своите пријатели

Во Бејрут, главниот град на Либан, се случува вистинска драма, бидејќи граѓанин вооружен со пушка влетал во банка и ги зел работниците како заложници барајќи да му ги исплатат заштедите кои му биле „заробени“. Loading… Наводно маж влегол во банка со кофа бензин во раката, а медиумите пишуваат дека тојПрочитај повеќе