архитектура

Сподели со своите пријатели

За една од најтесните куќи во Лондон широка само 2,3 метри, сопствениците бараат милион фунти, односно 1,14 милиони евра. Куќата на „Симпсонови“ навистина постои (фото) Loading… Оваа интересна недвижнина позната е како Слабата куќа односно Slim House и се наоѓа во Вандсворт, населба во централниот дел на Лондон. Ја срушилПрочитај повеќе