Најтесната куќа во светот се продава за милион фунти (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

За една од најтесните куќи во Лондон широка само 2,3 метри, сопствениците бараат милион фунти, односно 1,14 милиони евра.

Куќата на „Симпсонови“ навистина постои (фото)

Loading...

Оваа интересна недвижнина позната е како Слабата куќа односно Slim House и се наоѓа во Вандсворт, населба во централниот дел на Лондон.

Ја срушил куќата и му ја однел на директорот на банка

До 2013. година на нејзино место се наоѓал премин, но архитектите осмислиле трокатница со многу убаво распоредени простории и максимално искористен простор.

Проколната вила на богата вдовица има 200 врати кои не водат никаде (ФОТО+ВИДЕО)

Косинскиот кров и мноштво прозорци во куќата пропуштаат доста природна светлина.

Оваа куќа се продава за 11.300 евра, но никој не сака да ја купи поради една причина (фото)

Иако е широка само 2,3 метри, вкупната површина на куќата е 98 метри квадратни, а цената е милион фунти или 1,14 милиони евра.

https://youtu.be/SUuRIsFqBDI

Leave a Reply