Анонимуси

Сподели со своите пријатели

Хакерската група Анонимуси објави дека хакирала десетици доверливи документи на Владата на Србија. Loading… По тој повод се огласи и Министерството за информации и телекомуникации на Србија од каде што беше кажано дека сите податоци сѐ уште се заштитени, па граѓаните немаат причина за грижа. „Поради честите закани на социјалнитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Хакерската група Анонимус повторно му испрати порака на српскиот претседател Александар Вучиќ. Loading… Анонимусите ја информираа јавноста дека се многу ангажирани и дека ги собрале имејл адресите на стотици службеници од различни министерства. Својата порака ја завршија со прашање упатено до Вучиќ: „Еј, кукло на Путин, каде си? Уште соПрочитај повеќе