Андреј Јусов

Сподели со своите пријатели

Украински официјални лица известуваат дека илјадници Руси ги контактирале преку линија преку која руските војници можат да се предадат. Loading… Андреј Јусов, портпарол на воената разузнавачка служба на Украина, рече дека околу 2.000 луѓе се јавиле на телефонската линија „Сакам да живеам“ во последните недели. „Добивме многу повици од РусиПрочитај повеќе