Андреј Белоусов

Сподели со своите пријатели

Руската економија годинава ќе се намали за нешто повеќе од два отсто, многу поблага од очекуваното, а и инфлацијата ќе биде поблага, изјави првиот вицепремиер Андреј Белоусов. Loading… Руската економија е погодена од големи санкции наметнати од западните земји кон Русија поради нејзината инвазија на Украина, но последиците се покажааПрочитај повеќе