Андерс Опедал

Сподели со своите пријатели

Транзицијата на зелената енергија во Европа бара огромни инвестиции, предупреди шефот на норвешкиот производител на нафта и гас, предупредувајќи дека сметките за гас најверојатно нема да се вратат на нивоата пред пандемијата. Loading… Олеснувањето на мерките за сузбивање на пандемијата го стимулираше закрепнувањето на економијата и бранот побарувачка на енергетскиПрочитај повеќе