Ана Писонеро

Сподели со своите пријатели

Европската комисија внимателно ќе го следи прашањето поврзано со откажувањето на Европрајд во Белград, изјави портпаролката на Европската комисија Ана Писонеро за „Европски Западен Балкан“, додавајќи дека ЕУ се надева дека ќе се најде начин за негово мирно и безбедно одржување. Loading… Жалиме што Србија најави дека ќе го откажеПрочитај повеќе