Амир Абдула

Сподели со своите пријатели

Обединетите нации очекуваат бродовите натоварени со храна да ги напуштат пристаништата на Украина во четврток, изјави координаторот на договорот за извоз на жито на ОН Амир Абдула. Loading… „Извозот на жито и прехранбени производи од Украина треба да продолжи. Иако не беа планирани бродови за 2 ноември како дел одПрочитај повеќе