алое вера

алое вера

Сподели со своите пријатели

На ТикТок се појави нов тренд на здрав начин на живот – сокот од алое вера. А колку е здрав, се обидуваме да дознаеме во продолжение. Loading… Поговорката вели: „Ние сме она што го јадеме“, но ТикТок сè уште вели: „Ние сме она што го пиеме“. Имено, на оваа социјалнаПрочитај повеќе

green liquid in clear drinking glass

Сподели со своите пријатели

На ТикТок се појави нов тренд на здрав начин на живот – сокот од алое вера. А колку е здрав, се обидуваме да дознаеме во продолжение. Loading… Поговорката вели: „Ние сме она што го јадеме“, но ТикТок сè уште вели: „Ние сме она што го пиеме“. Имено, на оваа социјалнаПрочитај повеќе