алергии

macro photography of white-petaled flowers

Сподели со своите пријатели

Бидејќи симптомите на алергија се многу слични на обичната настинка, може да се појави конфузија, но најдобриот начин да се разликува алергија од настинка е да имате треска. Loading… Доколку го немате, веројатно се работи за алергија, која дефинитивно треба да ја проверите кај вашиот лекар. Како да ги ублажитеПрочитај повеќе

red strawberries on black surface

Сподели со своите пријатели

Осумгодишно момче од Кентаки починало откако јадело јагоди, а неговото семејство верува дека имало алергиска реакција. Loading… Момче од Медисонвил изело неколку јагоди на училишен собир на средства вечерта на 14 март и добил осип, се вели во соопштението на полицијата. Откако се појавил осипот, момчето го земало лекот БенадрилПрочитај повеќе

allergy, medical, allergic

Сподели со своите пријатели

Алергиите доаѓаат во различни форми и се разликуваат по сериозноста, од лесна до тешка, што дури може да има и фатален исход. Loading… Симптоми на алергија може да вклучуваат течење на носот, кашлица, кивање, но исто така и опасни по живот симптоми, како што се гушење или анафилактичен шок. ЧувствителностПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Алергиите доаѓаат во различни форми и се разликуваат по сериозноста, од лесна до тешка, што дури може да има и фатален исход. Loading… Симптоми на алергија може да вклучуваат течење на носот, кашлица, кивање, но исто така и опасни по живот симптоми, како што се гушење или анафилактичен шок. ЧувствителностПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Алергиите доаѓаат во различни форми и се разликуваат по сериозноста, од лесна до тешка, што дури може да има и фатален исход. Loading… Симптоми на алергија може да вклучуваат течење на носот, кашлица, кивање, но исто така и опасни по живот симптоми, како што се гушење или анафилактичен шок. ЧувствителностПрочитај повеќе