Алексеј Милер

Сподели со своите пријатели

Русија има резерви на гас во следните 100 години, а некои наоѓалишта ќе бидат оперативни и во употреба до 2120 година, изјави директорот на „Гаспром“ Алексеј Милер. Loading… „Нашите руски клиенти ќе имаат пристап до евтино и сигурно снабдување со енергија. Клучно е да се запамети дека домашните потрошувачи имаатПрочитај повеќе