Алексеј Ковалев

Сподели со своите пријатели

Украинскиот политичар Алексеј Ковалев (33), кој по конфликтот во таа земја премина на страната на Русија и неговата сопруга биле пронајдени мртви во нивната куќа во областа Херсон. Loading… Алексиј, кој бил задолжен за земјоделскиот сектор во окупираниот Херсон, наводно бил убиен во неделата со пушка во неговиот дом воПрочитај повеќе