Александер Шаленберг

Сподели со своите пријатели

Денес, министерот за надворешни работи Бујар Османи оствари телефонски разговор со министерот за европски и меѓународни работи на Република Австрија, Александер Шаленберг. Loading… Вокалната и постојана поддршка од Република Австрија за членство на државата во ЕУ се пресликува во сите сектори, не само во одличните пријателски односи, туку и воПрочитај повеќе