Александар Червјаков

black and blue vacuum cleaner

Сподели со своите пријатели

Белорусија и Кина се договорија да организираат заедничко производство на електрични возила во Белорусија, изјави министерот за економија Александар Червјаков по посетата на белоруската делегација на Пекинг. Loading… Червјаков рече дека одреден број компании дале согласност за организирање на производство на електрични возила во Белорусија, соопшти денеска прес-службата на белорускатаПрочитај повеќе