Ајман ал Завахири

Сподели со своите пријатели

Ал Каеда објави 35-минутна снимка за која тврди дека го содржи гласот на водачот Ајман ал Завахири, за кој се верува дека е убиен во американски напад во 2022 година, соопшти во петокот разузнавачката група SITE. Loading… Точниот датум на снимката не е познат, а транскриптот не го означува јасноПрочитај повеќе