аикидо

Сподели со своите пријатели

Во спортската сала на СОУ ”Перо Наков”, денес беше отворен дводневен Меѓународен семинар за аикидо, организиран по повод 10 – годишниот јубилеј на аикидо клубот ”Агатсу” од Куманово, во соработка со Општинскиот Сојуз на спортови.   Loading… Меѓународниот семинар го отвори градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски, кој на гостите од РепубликаПрочитај повеќе