Сте сонувале некој кој веќе починал? Еве што тоа значи!

Сподели со своите пријатели

Дали некогаш ве посетил некој од вашите најблиски во соништата, а неодамна починал? Дали сте се запрашале што тоа значи?

Loading...

Лори Мур верува дека кога некој кој што починал ќе ве посети во сонот, тој само сака да ви испрати порака.

ВЕРУВАЊА: Ако сонувате една од овие пет работи значи дека ќе ја запознаете сродната душа

Се обидуваат да ви кажат дека се е во ред

Мур вели дека нашите починати не доаѓаат додека не се заврши процесот на тагување за да нивната порака би можелда да допре до вас. Ако видите дека тие доаѓаат до вас во сонот, знали дека се добро и стигнале до „другата страна“. Ќе ве посетуваат за да ви дадат до знаење дека се присутни – било преку мирисот или светлината или одредена песна на радио.

Се обидуваат да ви стават до знаење дека секогаш ќе бидат тука да ве поддржат во се

Можете да ги видите вашите сакани во сон, кога се наоѓате пред некоја тешка животна одлука, што е начин да ви кажат дека ве поддржуваат.

ТАЈНИТЕ НА СОНИШТАТА: Што значи кога го сонувате шефот, семејството или пријателот?

Loading...

Да ви кажат дека ве сакаат

Само сакаат да знаат дека ве сакаат и внимаваат на вас.

Можеби и ве предупредуваат

Ако сакаат нешто да ве предупредат ќе се појават на начин поионаков одвообичаеното. Ќе изгледаат чудно или неприродно во сонот, а тоа се знаци кои не смеете да ги игнорирате.

Некогаш не прозборуваат ништо

Тие можеби нема да прозборат во сонот, туку пораката ќе ви ја пренесат телепатски. Можеби самоќе се насмејат и ќе замина, давајќи ви до знаење дека ве пазат.

15 народни верувања за предвидување на иднината

Не сте единствени – овие соништа се чести и нормални

Loading...

Овие соништа се случуваат секому кој имал некој кој неодамна починал. Ако не сте ја сонувале саканата личност која починала, а би сакале да допрете до неа, водете дневник на соништата или спијте со некоја од личните работи на саканата личност.


Leave a Reply