Снима за OnlyFans: Се правда дека така ѝ рекол Бог

Сподели со своите пријатели

Кортни Тилија е учителка која решила да ја напушти наставата и да стане вистинска ѕвезда на OnlyFans.

Loading...

Таа се декларира како христијанка и верува дека Бог ја испратил на земјата за да им помогне на другите жени да се „ослободат“ од нивниот сексуален срам.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tillia (@thecourtneytillia)

 

– Божјата порака беше сосема јасна: Јас сум тука да бидам утринска ѕвезда. Ова е мојот начин на служење – изјави таа во интервју за Дејли Стар.

Мајката на четири деца претходно работела како професорка во средно училиште.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tillia (@thecourtneytillia)

 

– Пред да го напуштам предавањето се чувствував одвоено од себе и од Бога. Не знаев која е целта на мојот живот и за што сум создадена – рекла таа.

После тоа, во 2016 година, таа отворила профил на OnlyFans, а нејзиниот сопруг ја поддржал.

 

 

Loading...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tillia (@thecourtneytillia)

 

Поранешната учителка признава дека на почетокот се срамела, пред полека да сфати дека нејзиното строго христијанско воспитување е причина за нејзината вина.

– На почетокот имав толку многу сопствен сексуален срам. Се сеќавам дека бев на фотосесија каде што имаше неколку ѕвезди, и бев многу возбудена. Можев да ги почувствувам предрасудите што ми ги всадија општеството и религијата и бев многу свесна за тоа – објасни Тилија.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courtney Tillia (@thecourtneytillia)