Секси Јапонки како најава за шоуто ” Не ги треси градите” (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Освен што во Јапонија постојат светски натпревари за најдолга мастурбација, Јапонците се почестени и со шоу наречено ”Не ги треси градите”.

Loading...

Еве како неколку секси Јапонки го најавуваат оваа помалку чудно шоу кое се пренесува на телевизиските канали.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.