Проектот ”Македонија вработува” ќе биде претставен и во Куманово

Сподели со своите пријатели

Во рамки на проектот „Македонија вработува“ , во сабота пред НУ Центар за култура ”Трајко Прокопиев”, кумановчани ќе имаат можност да се запознаат подетално со условите кои ги нуди овој проект на Владата .

Loading...

Сите заинтересирани граѓани детални информации за функционирањето на проектот може да добијат на штандовите кои ќе бидат поставени од 11 до 16 часот.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.