Пожарникарите со две интервенции во текот на вчерашниот ден

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, во текот на вчерашниот ден, Територијалната противпожарна екипа бележи интервенција од 11:17 до 12:15 часот, со едно ПП возило и четворица пожарникари на опожарена сува трева со непозната површина кај м.в Багрем Бања, ул. Ѓуро Пуцар – Стари.

Loading...

Истиот ден, ТППЕ бележи интервенција од 14;40 до 16:30 часот, со едно ПП возило и четворица пожарникари на запалена сува трева во населба Доброшане.

Пожарите не предизвикале поголема материјална штета.