Постар маж во фото – лабараторија изработувал детска порнографија

Сподели со своите пријатели

СВР Штип до Основното јавно обвинителство – Штип поднесе кривична пријава за производство и дистрибуција на детска порнографија против И.И. (73) од Македонска Каменица.

Loading...

Пријавениот подолг временски период, во повеќе наврати, во неговиот дом во Македонска Каменица со помош на импровизирана фотолабараторија за себе произведувал детски порнографски материјали сликани од негови фото апарати, и преку различни интернет страници на неговиот компјутерски систем набавувал детска порнографија.

Осомничениот бил приведен во полициската станица во Штип и при прегледот кај него биле пронајдени 22 фотографии со детска порнографска содржина, вели СВР Штип.

Leave a Reply