Пијте вода на празен желудник и бидете здрави

Сподели со своите пријатели

Лечењето со вода е познато во источните азиски земји. Конзумирањето обична питка вода на празен желудник е вистински начин за прочистување на човечкото тело.

Loading...

Конзумацијата на вода на празен желудник по посебни услови ви помага во лечење на низа болести, како што е главоболка, воспаление на мускулите, срцеви заболовуања, артритис, брзо чукање на срцето, вишок килограми, бронхитис, астма, туберкулоза, бубрежни болести, повражање, дијареа, дијабетес…

Метода на лечење

Откако ќе се разбудите, пред да ги измиете забите, испијте 4 чаши вода од 160 милилитри. Измијте ги забите и не јадете и не пијте ништо во следните 45 минути.

По 45 минути, изедете го и испиете го она што сте го планирале.

По доручекот, ручекот и вечерата немојте ништо да јадете или пиете 2 часа.

Старите и болни кои не можат да испијат четири чаши вода одеднаш, на почетокот нека испијат колку што можат.

Оваа метода на лечење, според WorldTruth.TV, ќе ви овозможи здрав живот.

Loading...