Од пластично шише направете си вентилатор за тропските горештини (видео)

Сподели со своите пријатели

Денес скоро секој има клима уреди што постарите и добри вентилатори ги фрли во сенка, но никогаш не се знае кога ќе ви затребаат. Доколку не можете да се сетите каде во подрумот сте го ставиле има решение и за тоа – направете си сопствен вентилатор.

Верувајте, не мора да бидете Никола Тесла за да го изведете ова, а и ќе се чувствувате подобро, ем ќе се разладите, ем ќе направите нешто корисно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.