Неморална професорка добила отказ откако снимила порно филм (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Не знам што ми беше, ваљда сам била дрогирана сас кокаин. Никад не сам се осеќала такој опуштено. Да беше свесна, никад не би направила такво нешто.

Loading...

Тој е изговор на професорку од Чешку, фатена куде ”глуми” у порно филм за возрасни. Све што се знае дека е у прашање 35 – годишна мајка на две деца од Чешка Липа, град у Чешку.

Порно филм е снимен у главан град, куде што неморална професорка отишла на кастинг. На видео може да се види како професорка изјавуе дека гу занима фитнес, дека има две деца, дека не живи сас мужа, а после тој одговара на бројни прашања за секс.

Све у свему, нема ништо лошо да се глуми у овакви филмови, ама само под услов од снимање на филм да не се иде директно на часови сас деца. Нажалост, професорка е отпуштена од работу, под изговор дека школа немала много избор освен да гу истера неморалну колешку.

Leave a Reply