Најголемите прељубници се родени во овие три хороскопски знаци

Сподели со своите пријатели

Додека некои се за стабилни и долги врски и бракови, на други изневерувањето им е во крвта.

Loading...

Овие три хороскопски знаци се сметаат за најопасни преeљубници.

Овен

Со Овен управува Марс, кој со себе носи акција, агресија и сексуалност – тоа значи дека лицето во знакот на Овен ќе ве изневери без размислување.

Тие се толку импулсивни што не оставаат време да размислуваат и брзо го губат фокусот од партнерот кога ќе се појави нов  „плен“.

Близнаци

На Близнаците им е потребна слобода, разновидност и флексибилност за да бидат среќни.

Тие се социјални суштества кои сакаат да запознаваат нови луѓе, а понекогаш се дури и склони да одржуваат паралелни врски што добро ги кријат.

Loading...

Никогаш не одат со намера да ве изневеруваат, но ако тоа се случи, тие ќе се потрудат да не ви признаат.

Вага

На лицата родени во знакот на Вага им е важен балансот во животот и за нив е многу важно да бидат во романтична врска.

Ако Вага ве измами, тоа е знак дека тој/таа не се чувствува исполнет/а во врската. Ќе чувствува голема вина поради измамата, но ќе скрие сè за мирот во куќата.

Ако ги фатите, тие најпрво ќе негираат, но ако ги притиснете, тие ќе бидат искрени.


Leave a Reply