На Фејсбук осамна сторија за дете – питач брутално нападнато во ГТЦ

Сподели со своите пријатели

На социјалната мрежа Фејсбук, во групата ”Женски домаќински муабети”, се најде потресна исповест на жена која тврди дека била сведок на малтретирање на дете – питач во слаткарницата Шехерезада во ГТЦ.

Loading...

Исповеста на гостинката во слаткарницата го пренесоа повеќе интернет портали во Македонија.

138018177947216390957692405418223155621n


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.