МВР објави видео од ликвидација на терористите (видео)

Сподели со своите пријатели

Министерството за внатрешни работи објави видео од полициската акција на приведување на членови на вооружената група во Куманово.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *