Мото клуб ”Мечки” го одложи рок фестивалот во Куманово

Сподели со своите пријатели

Поради новонастанатите случувања во Куманово од почетокот на овој месец,  МК Мечки Македонија го одлага евентот –концертот закажан за 29-ти и 30-ти мај 2015 год.

Loading...

Како што информираат на својата фан страна, клубот дополнително и навремено ќе го соопшти новиот датум за кој се одлага евентот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *