Мачката со две лица е хит на Инстаграм (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Иако сите избегнуваме дволични луѓе, когаќе ја видите оваа мачка со „две лица“ нема да можете да го свртите погледот од неа.

Во животинскиот свет химери се животни кои имаат генетска аномалија на мешање на два пигменти и всушност потекнуваат од два ембриони кои бргу се претопиле во еден. Овие животни се целосно здрави, само имаат необични бои.

Loading...

Мачката Нарнија, која има две години, благодарение на професионалните фотографии стана ѕвезда на интернетот.

Нарнија живее во Франција и има над 180.000 следбеници на Инстаграм.

Image by birgl from Pixabay


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *