ЈП Водовод: Четири улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод” , денес поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. 400, нас. Иго Тричковиќ
– ул. Рушит Шакири
– ул. 6 Април
– ул. Стари Лозја

Leave a Reply