Извадоци од акцијата на МВР во Куманово (видео)

Сподели со своите пријатели

МВР објави видео запис од акцијата во ”Диво насеље”.

Loading...

Еве што точно се случувало низ сокаците на кумановската населба Тоде Мендол.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *