Гугл Мапс добива сериозна конкуренција

Сподели со своите пријатели

„Гугл мапс“ добива конкуренција. Дали е време да преминете кај нивниот најжесток ривал?

Loading...

Епл неодамна воведе редизајнирани мапи на својот систем за навигација.

Facebook работи на нови измени кај Messenger

Накратко, новите податоци за мапирање на Епл се подетални, имаат поточни податоци за пешаците и поточни адреси.

Новата верзија на „Епл мапс“ е достапна за сите во САД, и треба да пристигне во Европа „за неколку месеци“, пишува Дејли експрес.

„Епл мапс“ ќе добие и нови карактеристики воведени во iOS 13 во септември.

Ова се најзначајните разлики помеѓу 4G и 5G мрежата

Најистакнато е она што засега тие го нарекуваат „Разгледување“, што се активира со избирање на иконата со двоглед. Во суштина, тоа е нивна верзија на опцијата „Уличен приказ“ која ја има „Гугл мапс“.

Loading...

Ќе видиме дали Епл Мапс може да се натпреварува кога ќе пристигне во Европа.

Сериозни знаци дека сте зависни од мобилен телефон

Секако, корисниците на IOѕ ќе имаат повеќе избори тогаш, па некои ќе се одлучат за оваа апликација наместо Google Maps.


Leave a Reply