Големиот пенис порача: Никаде без кондом (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Интересна рекламна кампања ни доаѓа од Норвешка, каде смисолот за хумор, а воедно и секс – слободата го достигнува својот максимум, кога се во прашање еднополови  бракови и секс афери.

Loading...

Престорен во голем пенис, момче од оди од една до група група на луѓе, и со симболична ејакулација се обидува да ја зголеми свеста за користење и носење кондом секаде, и во секоја прилика.