Дефекти во водоводна мрежа на четири улици

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие Водовод, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат четири улици, и тоа:

Loading...

– ул. Перо Илиевски
– ул. Пиринска Македонија
– ул. Стефан Филиповиќ
– ул. Ѓорче Петров