Без вода четири локации во Куманово

Сподели со своите пријатели

Четири локации во Куманово денеска ќе бидат без вода поради дефекти на водоводната мрежа.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, прекини во снабдувањето ќе има на локациите м.в. Романовски пат (Муслимански гробишта), улицата „Ѓорче Петров“ (Ќошар), како и улицата „Љубица Мијалковиќ“ бр. 18 и м.в. Стари лозја.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски


ПРОЧИТАЈТЕ И:  Нови хуманитарни настани за Ана и Теодосија во Куманово